Referenciák / Ajánlások

Referenciák / Ajánlások

Referenciák a magyarországi hipnoterapeuta tanfolyamokról

 

Rengeteg önfejlesztő szemináriumon vettem részt ezelőtt, de a lelkesedésem mindig csak a tréning végéig maradt meg, nem alkalmaztam a megszerzett információkat, és semmi különösebb pozitív változás nem történt az életemben.
Mester hipnotizőrként már látom, hogy miért ... A hipnózis tanfolyamok elvégzése után teljesen kicserélődtem, pozitív fordulatokat vett az életem, szenvedélyesen szeretem a munkámat, ami a hivatásom. Kell ennél több?
Nagyon örülök, hogy Attilát (a hipnózis iskola alapítóját) választottam, aki közel 30 éve van a szakmában. Lenyűgözött profizmusával, humorával. Nagyon tetszenek a tankönyvek, amiket ő állított össze, tele izgalmasabbnál izgalmasabb témákkal.
Egy igaz barátot találtam Attilában. Köszönöm!
 
Gáll Nikolett MHT.
 

Minden előzetes tudás nélkül, teljesen felkészületlenül, egy korábbi tanárom javaslatára kezdtem - kíváncsiságból - hipnózis kurzust keresni, így vetett a sors az Akadémiára. Véletlenek nincsenek: az Akadémián nem csak hogy egy nemzetközileg is nagy tekintélyű, elismert előadó lenyűgözően érdekes előadásain vehettünk részt, de a kurzuson az először csak vezetett, később meg is tanult gyakorlatok a tudás, a béke, a szeretet olyan visszaadhatatlan miliőjében zajlottak, amely hosszú távon ellát szellemi táplálékkal és lelki munícióval. Mindenkinek csak ajánlani tudom és köszönöm, hogy a kurzus eredményeként részese lehetek ennek a jó értelemben vett másik világnak.

Ugron-Nagybán Karina 

Ajánlás az International Hypnosis and Hypnotherapy Academy részére

Döbbenetes élményben lesz rèsze azoknak, akim a mostani paranormal tanfolyamra jelentkeznek. Én sok-sok éve foglalkozom elmefejlesztèssel és sok olyan témával, ami a paranormal tanfolyamnak is része. De ez a tanfolyam volt az, ami egységgé szervezte a fejembe lévő információkat. És mèg valami! Olyan gyakorlatok lesznek, amitől fenékre fogsz csüccsenni!!! Szóval, eredményes tanulást kívánok Nektek!

Amikor eldöntöttem, hogy hipnózist fogok tanulni, akkor már évek óta elmefejlesztéssel foglalkoztam. Kezdetben úgy gondoltam, egy-két kurzus elvégzése mindenképpen a segítségemre lesz a munkámban, viszont, ahogy egyre mélyebben beleláttam ebbe a csodálatos világba, úgy tárult ki a horizont előttem. Aztán a kezdeti pislákoló lelkesedés egy új szakma szeretetét szította fel a szívemben, és már az első évben összesen 6 különböző tanfolyamot végeztem el itt, az International Hypnosis and Hypnotherapy Academy keretein belül. Ezen hipnózis iskola kiválasztása egy jól megalapozott döntés eredménye volt, és az Akadémián eltöltött hetek be is bizonyították számomra, hogy Magyarországon ez az iskola képviseli azt a szakmaiságot, amit a legnagyobb nemzetközi szervezetek is méltán elismernek. Az oktatók pedig egytől egyig olyan emberek, akik igazi fáklyavivői ennek a nemes szakmának. Amit itt tanultam, alapjaiban változatta meg az életem és így klienseim életét is. Ma már nem az az ember vagyok, aki akkor 2015-ben eldöntötte, hogy elindul ezen az úton. Köszönöm!

Bertalan László
Certified Hypnotherapist, Parts Therapy Facilitator

Kedves leendő iskolai hallgató,érdeklődő..
2014-ben kezdtem az International Hypnosis and Hypnotherapy Academy (Magyar Hipnozis Akadémiánál) a tanulmányaimat.
A személyes tapasztalataim alapján, két embernek tartozom köszönettel, Kun J. Attilának és Pollák Adriennek.
Ők azok akiknek a szakmai alázatuk, tudásuk, és hivatás szeretetük ilyen magas szintre emeli az ottani oktatást.
Tapasztalatom alapján ami nekem nagyon tetszett, hogy sehol ilyen magas szintű oktatást hasonló területen nem lehet kapni.
Az Akadémia egyedülálló oktatást biztosít viszonylag rövid idő alatt, ami nagyon fontos a mai rohanó világban.
Ami megváltozott; az életemben, tulajdonképpen minden!
Egy új tisztább látásmód és sorolhatnám... azt a sok pozitív változást, ami a tanfolyamok elvégzése után történt velem..
Nem utolsó sorban egy új hivatást kaptam!
Az Akadémián aki tanul, mindenki a saját maga tempójában veszi át és értelmezi az anyagot. Informatív, tiszelettteljes, laza hangulat jellemzi az órákat.
A tanfolyam végén lehetőség nyílik arra, hogy a legnagyobb Amerikai Egyesületek regisztrált tagjai legyünk, amely még jobban emeli az iskola és saját magunk elkötelezzetségünket.Ezt az egyedülálló lehetőséget is biztosítja az International Hypnosis and Hypnotherapy Academy.
Örök hálával es köszönettel a lehetőségért!
Lastyák Tímea

Albert Kinga CHt.
Attila oktatási módszere és habitusa hozzám elég közel áll, nagyon könnyen azonosulok vele azzal együtt, hogy nem minden egyes ponton értünk egyet. Ám ami a sikeres együttműködést jelenti a tanulási folyamat során, abszolút emberemre találtam. Nem félti a tudását, minden egyes általa ismert és elismert tartalmat igyekszik úgy átadni, ahogy számunkra a legbefogadhatóbb. Korábban az intézményes oktatás melletti elköteleződés vezérelt, de az International Hypnosis and Hypnotherapy Academy-n a hipnózissal kapcsolatos tanulmányaim során ez teljesen megdőlt. Az ebből származó legfőbb profit nem kizárólag az alapos elméleti és gyakorlati tudás, hanem egy egész nagyot fordult velem a világ. A saját világom fordult a való világ irányába úgy, ahogyan eddig sehol, semmilyen más módszerrel. Ez felér egy teljes szemléletváltással. Évtizedek óta fejlesztem magam, de ilyen frappáns, lényegre törő, alapos, hiteles forrásból származó összeállítással csak Attilánál találkoztam. Minden elismerésem felé és hálásan gondolok rá minden egyes kliensem sikerélményekor.

2013 - December - Ausztria - Kedves Attila,
Voltam már sok tanfolyamon az életem során! Amit a te kurzusaidon tapasztaltam az Fantasztikus, megérte az árát. Azt a Nagy tudást, sokirányú információt, sok esettanulmányt, amit az évtizedek alatt megszereztél azt őszintén, közvetlenül, segítőkészen és nagyon hitelesen adtad át,amit nem csak a terápiában, hanem a mindennapi életemben is tudom használni.
Minden kurzus elvégzése után személyiség változáson mentem át. Életem, életfelfogásom, megváltozott.
Köszönöm, hogy tanulhattam tőled. Gyerekkori álmom vált valóra! :) Mindenkinek ajánlani fogom!!!
Üdvözlettel: Gombos R. Richárd,  C. Hypnoseterapeut

2013 - December
"Szívből ajánlom az Akadémia tanfolyamait és annak oktatóit is. Elvégeztem majd az összes tanfolyamot Attilánál és Annynél, és okkal, nagy örömmel közben és még nagyobb örömmel utólagosan téve ezt. A rászánt idő, pénz és energia megtérült több szinten is. Egyrészt amit itt tanultam és tapasztaltam az elméről azt nem csak a hipnotizőr munkában, hanem a saját életemben is folyamatosan használom önmagam és a környezetem örömére, egy napról napra szebb, békésebb és örömtelibb élet, és a mélyülő önismeret megvalósításában. Másrészt rengeteget köszönhetek az itt szerzett tudásnak és gyakorlati tapasztalatnak abban, hogy állíthatom jó segítő lettem, amit mi sem mutat jobban mint hogy már 1 év után a klienseim jó része ajánlás útján érkezett (és érkezik ma is). Külön öröm, hogy az oktatókra tanfolyamon kivül is aktívan számíthattam (és számíthatok), és rengeteget segítettek távolról is fejlődésemben. Köszönöm a jó példát, a tudást, a gyakorlati tapasztalatot, a közösséget, és a szeretet amit itt kaptam, bennem él mind!"
Hárs Péter klinikai hipnoterapeuta

2013 - December - tanfolyam élmények
A hipnozis számomra mindig is egyfajta misztikum volt, először szerettem volna átélni, majd megtanulni.
Ekkor már használtam több bioenergetikai rendszert,és talán ezért tudtam könnyebben elfogadni azt a hihetetlen mennyiségü és mély tartalmú számomra új informáciot és tudást, Attila csodálatos elöadásában elmélyülve telnek az orák, és a végen azt vettem észre hogy itt nem csak a hipnózisról van szó, hanem attól sokkal többről.A világról, önmagunkról,a jólétröl,égészségről. Talán a legjobb meghatározás erre hogy, átléptünk egy másik világba. Megismerkedtem a hipnózis mélyebb működésével, amit természetesen nem csak terápiában alkalmazok,hanem az élet minden területén. Aki fejlődni változni szeretne, annak javaslom hogy induljon el. Mert, minél hamarabb elindulsz, annál gyorsabb és nagyobb lesz a változás az életedben.
ATTILA--Köszönet ezért a legmagasabb szintű tanitásért, azért a hihetelen mennyiségű információs anyagért amit részünkre tejes önzetlenül átadtál.
Köszönöm! Fekete Gábor klinikai hipnoterapeuta

2013 - December - Kedves Attila
Nagyon köszönöm azt a támogató és segítő hozzáállást, amit a teljes tanfolyam során tapasztaltam tőled. Sokat tanultam tőled emberileg és szakmailag egyaránt. Azokat az ismereteket és információkat, amelyeket megosztottál velünk, minden segítői tevékenyégben, terápiában és saját életem jobbítása során is eredményesen tudom alkalmazni. Nagyon örülök annak, hogy a sors úgy alakította az életemet, hogy megismerhettelek és nálad végzhettem el a hipnózis tanfolyamokat az alapoktól a legfelsőbb szintig. Nagyon élveztem minden pillanatát a teljes tanulási folyamatnak. őszinte szívvel ajánlom mindenkinek, aki emberekkel foglalkozik, vagy szeretne foglalkozni terápiás vagy egyéb célból, illetve mások szórakoztatását tartja életcéljának. A showhipnózis a korona a teljes folyamat végén. Olyan technikákat tanultunk meg ebben a folyamatban, amit a legnagyobb hatékonysággal lehet alkalmazni nem csak a showhipnózis, hanem bármely más terápia, vagy vészhelyzet esetén.
Köszönöm, hogy tőled tanulhattam, Bocskor Anikó., CHt, Hipnotizőr

2013 - November   -  Aki szakmát akar tanulni, az csak hozzád mehet.  -  Hegyi Éva

2013 - Október - Nincs nehez dolgom elmondani, amit Kun Attila tanfolyamain átéltem, tanultam. Van összehasonlítási alapom, így határozottan kijelentem, hogy nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy Attilával összehozott a sors és a ma elő legjobbtól tanulhattam. Mindegy, hogy hol oktat Kanadaban, Amerikában, vagy Magyarországon, ragozás nélkül egyszerûen a legjobb oktató és a legtapasztaltabb Hipnotizőr mindegy hogy Hipnoterápiáról vagy Show Hipnózisrol beszélünk. Nekem az i-re  volt a pont a show hipnózis, ahol szerintem a legtöbbet tanulhattam és  magabiztosságot nyertem. Minden tanulója extra szerencséje, hogy a nemzetközi tapasztalatait még a tipikus Magyar plusszokkal tudja megtoldani, ezért páratlan élmény és nagy kincs a tanfolyamain résztvenni. Szerintem ha létezne ellensége, az sem tudna másképp fogalmazni...
Lukacs Lorant Canada, (és Budapesti tanfolyami résztvevő)

2013 - November
Sziasztok! Számomra a Hipnózis egy olyan technikát,terápiás módszert jelent: mely a tudatalatti-,tudati- és tudat feletti elme "bugyraiban" lévő az egyén életét negatív irányba is befolyásoló, szülei,és környezete által megtanult, és felvett viselkedési mintákat, szokásokat lehet feltárni, kioldani, felülírni. Hálás vagyok Kun Attila világhírû hipnoterapeutának, ki emberségével, kiemelkedő oktatói hozzáállásával adta át tudását, és a szervezőnek Pollák Adriennek CCHT, hogy Magyarországon is mûködik, és lehetőségem volt és lesz megtanulni a Hipnózis Akadémia módszereit. A hipnózis kurzus, kurzusok nem csak egy plusz technikai, illetve terápiás módszert, eszközt adtak a kezembe, a már meglévő terápiás módszereken kívül, hanem a kurzusok során magamon megtapasztalt, az Attila által vezetett hipnoterápia, és a tanfolyam társaimon kölcsönös végzett technikák gyakorlásával, alkalmazásával életem bizonyos területein felülíródtak olyan viselkedési minták, berögződések, melyekről azt gondoltam, hogy már nem mûködnek bennem.
Köszönettel: Nagy Ibolya, Pécs

2013 - November - Kedves Attila!
A tanfolyamaid olyan élményekhez és tapasztalatokhoz juttattak hozzá, amik biztos vagyok benne, hogy az egész életemre kihatással lesznek. Átélhettem többek között, milyen csodálatos érzés hipnotikus állapotban lenni, hogy többre vagyunk képesek, mint gondolnánk (pl. telepátia), és a tanult hipnoterápiás módszerrel milyen rövid idő alatt milyen mélyreható változást tudunk létrehozni. Köszönöm, hogy átadtad nekünk páratlan tudásodat!
Gáll Zsuzsanna

2012 - Kedves Attila!
Szeretnék köszönetet mondani a tudásért melyet átadtál. A tudásért, melyre nyitottá váltam segítségeddel! Hálás vagyok kitüntető figyelmedért és azért, hogy megerősítetted hitemet az emberi elme és lélek végtelen hatalmában és kimeríthetetlen forrásaiban! Tiszteletreméltó és nemes dolog megmutatni másoknak, a bennünk rejlő lehetőségek felismeréséhez vezető utat! A teremtő áldása kísérjen!
Balogh Áron

2011 - November -  Szia Attila!
Megkaptam az okleveleket! Köszönöm szépen, rendben megérkeztek! Hálás vagyok neked, hogy ilyen alaposan, lelkiismeretesen adod át a tudásodat! Élveztem a tanfolyam minden percét! Örülök, hogy Anny programján is részt vehettem! Nagyon hasznos volt, sokat tanultam tőle is! Úgy gondolom, hogy köszönet jár neked azért, hogy Anny, a tanfolyamát elhozta ide nekünk! Igazán örülök, hogy Anny személyében egy nagyszerû, kedves, közvetlen, nagy tudású embert ismerhettünk meg! Kellemes meglepetés volt tapasztalni nyíltságát, szeretetét! A tapasztaltak alapján tudom, hogy helyesen döntöttem akkor, amikor elhatároztam, hogy megismételem az egészet. Úgy érzem, az ismétlések számomra hasznosak voltak, mert kicsit másabb formában hallottam most, mint az első alkalommal. Azt hiszem, a többiek nevében is mondhatom, hogy hálásak vagyunk neked azért, amit tőled kaptunk!
Baráti üdvözlettel:  Tóth Miklós

2012 - Március
Szia Ati! Szeretném még egyszer megköszönni Neked a kurzusokat. Nagyon-nagyon köszönöm! Szuper volt! Igazán olyan, mint a tavaszi Ébredés. Sok dolgot mozgatott meg bennem, sokat tanultam, erősödtem. Még van hova fejlődni, de az nem zavar. A lényeg, hogy megkérdőjelezhetetlenül úton vagyok. Szeretetteli békességet, egészséget kívánok Neked!
Ölelés Réka Kuharcsik

2011 - Szóban ugyan ez számtalanszor megtörtént, de ezúton írásban is szeretném elismerésemet és hálámat kifejezni a sok hasznos és önzetlen, ugyanakkor nagyon tömör, lényegre törő és gyakorlatias órákért. Külön hála és köszönet a hasznos útmutatásokért, amelyeket a tanfolyam befejezését követően is nyújtasz. A hipnózis társakkal pedig elég gyakran találkozunk, gyakorolunk . Jó kis csapatot kovácsoltál össze.
Nemes Hajnal

2010 - Szeptemberében részt vettem Attila hipnózis tanfolyamán, ami meghatározó élmény marad örökre számomra. Áprilisban végeztem az alapozó tanfolyamot és nagyon vártam már, hogy folytathassam a tanulást Attilánál. Édesapám (Dr. Domján László - Agykontroll) révén már sokat tanultam a tudatalattinkról, de a hipnózis tanfolyam teljes képet adott a témáról. Mindamellett, hogy kaptam egy szakmát, amit azóta szorgalmasan mûvelek, olyan élmény volt a tanulás folyamata, amit legmerészebb álmaimban sem tudtam volna elképzelni. A tananyag profi, Attila mint tanár és mentor egyszerûen fantasztikus és csodálatos eredményeket tudtam elérni már nagyon rövid idő elteltével. Attila a résztvevőkre nagy figyelmet  fordított végig és segített a saját problémáink megoldásában is, ami elengedhetetlennek bizonyult ahhoz, hogy másoknak is segíthessünk. Nekem azóta saját irodám és website-om lett, és örömmel mondhatom, hogy már most sokaknak sikerült segíteni a tanultakkal! Hálás vagyok a sorsnak, hogy tanulhattam meglátásom szerint az egyik legnagyobb szakembertől, aki ebben a szakmában elérhető. Nagyon várom azt a pillanatot, amikor Magyarországon is olyan elterjedt lesz a hipnózis, hogy a gyógyászatban dolgozó szakemberek is elismerjék és merjék ajánlani klienseiknek, vagy maguk is elsajátítsák ezt a szakmát.
Szívből ajánlom Attila kurzusát mindenkinek, aki az emberek megsegítését tûzte ki célként! Nagyon köszönöm azt a hatalmas tudást amit átadtál! Megváltozott az életem, új célt, értelmet kapott amit általad értettem meg. Köszönöm, hogy barátodnak mondhatom magam.
Domján András

Kedves Attila! - Szívből köszönöm, amit Andrisért tettél!
Domján Laci

Kedves Attila - A hipnózis tanulmányaimat máshol kezdtem mint majdnem minden résztvevője a tanfolyamjaidnak, de nagyon örülök, hogy nálad folytathattam. Ott csak egy kis bevezetőt kaptam (horibilis áron), tőled viszont a TUDÁST! Köszönöm!!!
Matula Géza

Kedves Attila!
Még egyszer köszönöm az elmúlt hét rendkívüli élményét! Remélem legközelebb úgy tudom alakítani az időmet, hogy a többi tanfolyamodon is részt tudok majd venni…remélhetőleg nyáron is lesz lehetőség erre.
Szeretném megosztani veled, hogy már 2 alkalommal hasznosítottam a tőled tanultakat. Rögtön hétfőn volt egy szorongó páciensem, akit bódítottunk (Waking sedation), de csak mondta-mondta, hogy fél. Én akkor elkezdtem neki egy kis indukciót, mélyítést  és elvittem a pihenőhelyére. Ahogy dolgoztam, s netalán  elhallgattam, rögtön kérte, hogy beszéljek tovább, s így nem félt.
Az igazi azonban ma volt. Egy  Lidocain érzékeny hölgy jött, akit eddig mindig altatásban kezeltünk, de most nem volt ilyen szabad időpontunk, ezért vállalkozott rá éberen. Abszolút nem terveztem, s nem is mondtam neki, hogy esetleg hipnotizálnám. Ahogy bent ült a székben, nagyon félt és a ahogy éppen csak hozzáértem a fogához, rögtön fájdalmat jelzett. Hát, gondoltam egyet, s elkezdtem:  figyeld a légzésed… indukció, mélyítés, elmentünk egy kellemes helyre. Amikor a fúrás közben fájdalmat jelzett, mondtam neki, hogy ez csak jobban ellazítja. Nos , kb. 20-25 percig tartott a beavatkozás, s mikor 5-ig elszámoltam a végén , mosolyogva nyitotta ki a szemét, s azt kérdezte, hogy máris készen vagyunk? 1 percnek érezte az egészet! A fájdalomra nem is emlékezett!
Nagyon jó érzés volt!
Muszáj megírnom a 3. hypnózisos kezelésemet, mert nagyon megható volt. Talán emlékszel, hogy egy mozgássérülttel kapcsolatban kértem a véleményedet, még a Hyp 201-en. Nos , múlt csütörtökön jött el a rendelőmbe. Kiderült, hogy Little kóros születésétől fogva, kényszermozgásos. Úgy csináltam mindent, ahogy javasoltad: egy maszkot tartottunk a szája elé, amiből levegő jött csak és közben elmondtam az indukciót, aztán ellazítottam az izmait, majd elsétáltunk a pihenőhelyre. 2 dolgot kivéve teljesen megszûntek a kényszermozgásai. Egy kicsit remegett még a szája, illetve a szemét nem tudta folyamatosan csukva tartani, de mondtam neki, hogy ez nem baj. Az altatós kollégáim bent voltak és tátva maradt a szájuk! Simán megvizsgáltam a fogait, majd visszahoztam. Csak úgy ragyogott utána, nagyon jól érezte magát! Ezt az e.mail kaptam ma tole:
Tisztelt Dr Mádé András!

Nem is tudom hogy kezdjem el a levelemet önnek!
KÖSZÖNÖM!  Nagyon köszönöm a segítségét nagy örömet és boldogságot kaptam öntől csütörtökön életem legszebb napja volt ! Köszönöm hogy ilyen jó szívû és emberek  sokan lenézik aki mozgássérült örülök hogy megismertem és örülök hogy egy nagyon profi fogorvos fogja megcsinálni a fogamat!
Még egyszer köszönöm és nagyon hálás vagyok önnek!
Köszönöm! őszinte Tisztelettel ...

Tényleg azt kell, hogy mondjam, ezt minden egészségügyben dolgozónak meg kellene tanulnia!
Lenne esetleg valamilyen javaslatod a szájremegés megszüntetése és a szemlecsukás tartósításával kapcsolatban?
Köszönettel!
Dr.Mádé András

Attila! - Nagyon köszönöm, hogy általad egy olyan tudás birtokába kerültem, mely gyökeresen megváltoztatta az életemet. Visszatalálni a gyökerekhez, tisztán, őszintén és sikeresen élni, egyszóval ÖNMAGAMNAK LENNI: Tiszta szívemből kívánom, hogy további életedben kísérje minden pillanatodat az a mély szeretet, mely Benned és Körülötted létezik. Éld meg a csodát úgy ahogy azt gondolatodban már megteremtetted. Légy áldott és tudd, hogy amikor felnézel az égre a csillagokra, egy újabb barátra találtál....
Köszönöm: Dr. Nagy Judith

Kedves Attila! - Mióta nem találkoztunk (csak a HYP 201 tanfolyamot végeztem el), sokat gondolok azokra a dolgokra, amiket Tőled tanultam.
Remekül alkalmazhatóak a megtanultak.
Az iskolában, ahol tanítok, több osztályban tanítottam  a diákokat ön-hipnózisra,van akiket sikerrel. Akik elsajátították, és alkalmazzák, jobban tanulnak. Már elkezdtem kialakítani egy magán praxist, szerencsére vannak bátor jelentkezők és gyûjtöm a tapasztalatokat. A mai nap nagyon fontos számomra,mert felkértek arra,hogy a városi könyvtárban tartsak előadást a hipnózisról.Rengeteg érdeklődő van az előadásra, felkészültem az esetleges kérdésekre, remélem közelebb hozom az emberekhez a hipnózist és el tudok oszlatni olyan tévhiteket, amelyek ott élnek bennük. A mielőbbi találkozás reményében: Üdvözlettel: Matuczáné Babits Veronika - Nagykanizsa

Kedves Attila - Szívből örülök, hogy megismerhetttelek, megtapasztalhattam a TUDÁSODAT, hiteles, emberséges + vérprofi.
Köszönöm
Dr. Sz. I.

Cédrus Centrum - Köszönöm, hogy vissza adtad életem. Kívánom tudatom, és szívem teljes erejével hogy minél több embert segíts még.
Balázs Attila

Attila! - Örülök, hogy 6 hét alatt sokat tanultál tőlem! De én mégtöbbet tőled!
Köszönöm
Posta Lajos (színmûvész - Jóban Rosszban)

Dear Attila - Fantasztikus volt a tanfolyamod! Örülök, hogy itt lehettem.
Jelinek Éva

Köszönöm!!! - A csodálatos 6 hetet, minden elismerésem a tudásodért és tanításodért. Fantasztikus vagy!!!
Varga Zoltán

2009 - Októberben és Novemberbenben lezajlott 4 hetes hipnoterapeuta tanfolyamunk, melyen előadónk volt Gil Boyne és John Butler.
Nagyszerû volt ez a négy hét, élveztem minden percét. Minden nap több "csodát" láttunk Attilától, akinek évtizedes gyakorlata a hipnózis bemutatókban minden helyzetben megmutatkozott. Megnyugtató érzés volt mindenkinek, hogy végre egy olyan mestertől tanulhat hipnózist, aki nem csak tanítja, hanem több ezer ember előtt produkálni is tudja tudását. A hipnotizőr és hipnoterápiai fogásokat közel 800 oldalas tananyagból, terápiás levezetésekkel, szinte megszámlálhatatlan indukciós technikákkal ismerkedtek meg, melyeket tágranyílt szemekkel sajátítottak el Attila tanulói, azonnali bemutatókkal és begyakorlással rögzítve az új ismereteket. A 22 főből mindenki elégedett volt a tanfolyammal, melyet megkoronázott Budapesten a Corner Rendezvényházban Attila hipnózis Showja, melyet a tanulók szerveztek, és teltház volt. Attilát úgy érzem mindenki a szívébe zárta, és büszke vagyok rá, hogy ilyen mesterhez irányítottam a hipnózis tudást megszerezni kívánó magyar érdeklődőket.
Pap István

2009 - Kedves Attila,
Köszönöm, hogy eloszlattál tévhiteket a hipnózisról, és megtanítottál olyan technikákat, amiket Magyarországon nem ismertek, vagy nem akartak megismertetni velünk! A hozzáállásodnál csak a tudásod csodálatosabb!
Erős Csaba

Attila - "Az a képesség, hogy elfogadjuk a szerencsétlenséget, és a szükségből is erényt kovácsolunk, nagyon ritka ajándék. Akinek van belőle, azok az örök túlélők." MI AZOK VAGYUNK!  Csíkszentmihályi Mihály - Mindent köszönök. Szeretettel gondolok rád! Mégegyszer köszönöm a tanításod, a sok értékes útmutatást. Várlak vissza szeretettel.
Kovács Ilona - Hipnoterapeuta

Nagyon boldog vagyok, hogy részt vehettem egy ilyen tanfolyamon, ami megváltoztatta a gondolataimat, érzéseimet. Örülök, hogy ilyen remek tanártól volt szerencsém tanulni. Köszönöm:
Szélyes Ildikó

Kedves Atti - Nagyon sok ismeretet adtál. megváltoznak a szavaim, és a gondolataim a tanultak hatására. Alapos, jó tanár vagy, köszönet az elkötelezettségedért, az átadott anyagért, a barátságodért.
Nagy Éva

Attila! - Köszönöm, hogy tudásodból részesülhettem! Megtiszteltetés számomra, hogy ilyen profitól tanulhatok! A tanfolyam minden percét élvezettel töltöttem el!
Tóth Miklós

Szeged - Köszönöm, hogy talalkoztunk, és tanulhattam tőled. Most kezdem érteni, hogy mit miért csinálok, és csináltatok, ezentúl élem a hipnózist. Mégegyszer köszönöm:
Szíjjártó Gábor

San Francisco 2008 - Attila - Te vagy ezen a planétán az egyik legnagyobbja a praktizálói között a hipnózis szakmában. Hihetetlenül óriási háttered, alapos, megfontolt, értékes, erkölcsös, lelkes elhivatottságod példán kívül álló! Nem állsz távol attól, hogy átalakítsd az egész szakmát. Kritikus hatású hasznos változásokon megy át a hipnózis világ, és különösen fontos a szereped segíteni, átformálni a hivatásunkat ahhoz, hogy igazából professzionális szakmává váljunk mindenféleképp a szó szoros értelmében.
Dr. Umesh Tiwari MD

Edmonton - 2006 - Nagy örömmel írok tapasztalataimról Kun J. Attila úrral kapcsolatban. Elvégeztem a "Színpadi Hipnózis Kurzusát is" - az egyetlen ilyen típusú tanfolyamot Kanadában, melyből nagyon kevés van a világon. Miközben a tanfolyamon részt vettem, meglepett Attila mély hipnózis tudása általában, és a színpadi hipnózis különösen. Bölcs, odafigyel a részletekre, rendkívül szórakoztató, mégis komoly volt, amikor komoly anyagokról beszélt. Ez a tanfolyam volt kedvenc hipnózis kurzusaim egyike (bár én nagyon sokat végeztem el). Később volt alkalmam megvitatni Attilával a klinikai hipnózis aspektusait az "Edmonton Hypnosis Interest Group" találkozókon. Ez a csoport különböző hipnoterapeuta szakemberekből áll, pszichológusokból, szociális dolgozókból, orvosokból és hipnoterapeutákból. Attila megmutatta mély tudását a klinikai hipnoterápiában az Ericksoni módszerekkel csakúgy, mint a klasszikus megközelítésekben. Tudomásom van arról a tényről, hogy Attila a néhány legjobb hipnoterapeutától tanult Észak-Amerikában, és együtt dolgozik nagy tiszteletû hipnotizőrökkel. Én erősen ajánlom Attila tanfolyamait. ő mindig veszi az időt, és a fáradtságot arra, hogy felkészüljön a tanfolyamra, és érdekessé informatívvá tegye azt. Attilának sok sikert kívánok és a legjobbakat a pályafutása során.
Dr. Andrei Poukhovski, MD, PhD, Psychiatrist
Clinical Assistant Professor, Department of Psychiatry, University of Alberta
Member of Canadian Federation of Clinical Hypnosis, American Society of Clinical Hypnosis,
and International Society of Clinical Hypnosis, Regional Mental Health Program

Budapest 2008 - Kedves Attila! - Köszönet a több éves magas szinvonalú tanitásáért, ami a maximális segitséget nyújtotta pszihoterápiai tanulmányaimhoz, vizsgáimhoz!  Köszönet szinten a sok extra idoért amit rám forditott, amivel fejleszthettem ismereteim. Minden elismerésem az oktatás szinvonaláért, és szakmai felkészitéséért. Természetesen ajánlani fogom az érdeklodoknek.
2009. Idáig is elismertelek, mint barátod, elmondhatom, hogy sok éves ismeretség után, nagyon meglepett szakmai tudásod, és munkáddal kapcsolatban önzetlen humánus hozzáállásod. Gratulálok!!!  Mégegyszer ezer köszönet!
Tisztelettel: Larry Hypnox


2008-ban LEZAJLOTT AZ ELSő
ALTERNATÍV HIPNOTERAPEUTA KÉPZÉS BUDAPESTEN!
Beszámoló és ajánlás!   Tisztelt Magyar leendő hipnotizőrök!

Aki igazán meg akar tanulni hipnotizálni, az nem technikák és szövegek bemagolásával és próba-szerencse alkalmazásával fog előbbre jutni, hanem a hipnózis pszichológiájának alapos megértésével. Alapvető dolog, hogy mivel aludni mindenki képes, elméjét mindenki el tudja engedni, a tudatalatti így mindenkinél képes feltárulni, azaz mindenki hipnotizálható. Akik mást állítanak, azok nem értik a hipnózis lényegét, és csak másolgatják egymást, több kevesebb sikerrel, és amikor a hipnózis nem jön nekik össze, azt mondják, hogy "sajnos az emberek egy bizonyos százaléka nem hipnotizálható", mert könnyebb ezt mondani, mint belátni, hogy keveset tudnak. Sajnálatos ez azért, mert bizonyos embereknek lehet, hogy ez volt az utolsó reményük a jobbulásra. Nagyszerû Attila hozzáállása a "konkurrens" hipnózis képzésekhez, amikor azt mondja: ők is társak a hipnózis csodálatos lehetőségeinek elterjesztésében, és végülis mindenki, aki tovább akar lépni, eljut majd hozzá, ezen tanfolyamokra, ez csak idő kérdése, hiszen Attila hipnoterápiát és show hipnózist is tanít. Több társammal együtt én is bejártam ezt az utat, és visszanézve Attila meglátását pontosnak és igaznak találom, így arra bíztatom önöket, hogy teljesen mindegy hol kezdenek, milyen "mestertől" tanulnak, csak kezdjék el, és haladjanak a hipnózis elsajátításának végső célja felé, amikor is hatékony segítőivé válnak embertársaiknak, már nem sablon-szerûen dolgozva, hanem a teljes tudás birtokában, amikoris már mindenkor és mindenkinek gyors és hatékony segítséget tudnak nyújtani. Ennek persze hátulütője, hogy klienseiknek nem kell hozzájuk hosszabb időn keresztül rendszeresen visszajárni és fizetni egy-egy kezelésért, de előnye, hogy állandó sikerélményeik megerősítik, és boldoggá teszik életüket, hivatásukat.

Nagyszerû élmény volt látni a tanfolyamon résztvevők arcán az elismerést, Attila szakmai tudását, és az átadott tananyagot illetően. 1-10-ig terjedő skálán az egyik tanuló plusz 50-re értékelte ezt a képzést, hozzátéve, hogy ez a szám tudja csak igazán bemutatni a megelégedettségét, és azt, milyen nagyra értékeli a kapott tudást. Mástól azt hallottam - ami jól esett -, hogy a tanfolyam ár/érték-aránya várakozáson felüli megelégedettséget hozott a részéről. Öröm volt látni, hogy az iskolától végre alapos, használható, és a hipnózis gyakorlatában elengedhetetlen tudást szereztek a résztvevők.

A közel 300 oldalas tankönyv rengeteg információt nyújtott, melyet azóta is kézikönyvként használnak a résztvevők. Jó érzés volt ottmaradni az utolsó két nap tovább, amikor Attilához Angliából érkeztek gyorshipnózis módszereket tanulni, és a tanfolyam résztvevői, ezen részt vehettek. Bár a képzés elvileg minden nap este 6 óráig tartott, gyakorlatilag sokszor elhúzódott, és a résztvevők még szerettek volna plusz egy nap beiktatását is.  A képzés rengeteg elméletet - mely gyakorlatias információkat nyújtott, - és valódi, használható tudást adott. Mindazt, amit a tanfolyamtól vártak, sőt, nagyságrendekkel többet, mint amire számítottak.