Rólunk

Rólunk

KUN ATTILA

Psychology, Clinical Hypnotherapy, Nutrition, Diet and Health Science
Certified Hypnotherapy Instructor ACHE, IMDHA, Certified Parts Therapy Trainer (Roy Hunter-Tebetts Parts Therapy Foundation)

Certified from HTIA - 1996
Certified with the American Council of Hypnotists Examiners - 1998
Certified with the International Medical and Dental Hypnotherapy Association - 2009
Founder of International Hypnosis And Hypnotherapy Academy (IHHA) - 2016 formally know as Hypnosis Academy Hungary - 2008
National Guild of Hypnotists - 2007
Psychology University of Idaho and University of Windsor - 2007, 2010
Social Psychology, Ashworth College - 2015
Nutritional Diest and Health Science, Ashworth College - 2014 - 2014

Ex-President of Integrative Hypnosis Association - 2014, 2015, 2016
Honorary President of Integrative Hypnosis Association - 2017
Nutrition, Diet and Health Science, Ashworth College - 2014
Certified Parts Therapy Trainer - 2016

Hypnózis és hipnoterápiát 1996-ban kezdtem el tanítani Kanadában és az USA-ban. 2005 óta vagyok Certified Hypnotherapy oktató az ACHE-nél (American Council Hypnotist Examiners). IMDHA (International Medical Dental Hypnotherapy Association) regisztrált oktató vagyok és az az iskolám  International Hypnosis And Hypnotherapy Academy mindkét szervezetnél regisztrált iskola. Okleveleinket elismerik és regisztrált tagokká válhatnak végzett tanulóink, náluk úgymint az National Guild of Hypnotists-(GH-nál is. Magyarországon 2008 márciusa óta oktatom a hipnózist és hipnoterápiát.

Attila Hypnotherapy Klinikája  www.hypnotherapywindsor.com
Attila Show Hipnózis oldala  www.attilahypnotist.com

Egymásodperces Indukció, amit kurzusain tanít is: 

ADRIEN POLLÁK
Hypnotherapy – Dave and Cheryl Elman/DEI - 2013
Certified Parts Therapy Facilitator - 2015

Hipnoterápiás, Parapszichológiai  és Metafizikai végzettségek:
Hypnotist, HTIA - 2011
Master Hypnotist, HTIA - 2011
Clinical Hypnotherapist, HTIA - 2011
Metafizikai Tanácsadó, Metafizikai Akadémia - 2012
Extra-Sense Gyógyász, Metafizikai Akadémia - 2012
Lélekgyógyász - Metafizikai Akadémia - 2012
Metafizikai Tréner, Soproni Egyetem - 2012
Certified Clinical Hypnotherapist, HTIA - 2012
Show Hipnózis, HTIA - 2012
Paranormal  and Transpersonal Hypnotherapy, HTIA - 2012
Physical and Emotional  Stress Release, HTIA - 2012
Hypnotherapy – Dave and Cheryl Elman/DEI - 2013
 
A International Hypnosis And Hypnotherapy Academy magyarországi partnere, a Magyar Hipnózis Akadémia kurzus-szervezője, az Integratív Hipnózis Egyesület alapító tagja és titkára  vagyok.Regisztrált hipnoterapeutaként működöm mint az International Medical and Dental  Hypnotherapy Assiciation  / IMDHA/  és az Americal Council of Hypnotist Examiners  / ACHE/ tagja.

Egész életemben emberekkel foglalkoztam, különféle kommunikációs területeken. Gyerekkoromtól kezdve érdekelt az emberi lélek, a psziché összetettsége, birodalma, mivel már igen fiatalon megtapasztaltam számos olyan spirituális élményt, ami egyértelműen megmutatta számomra, jóval több dolog létezik a világunkban, mint amennyi ebből a racionalitás talaján értelmünkkel felfogható, látható, vagy természetes úton érzékelhető számunkra.
Tanítottam gyerekeket, felnőtteket, hagyományos iskolai és más, alternatív oktatási rendszerek keretében. Dolgoztam újságíróként, rádiós –TV-s műsorszerkesztőként, műsorvezetőként és riporterként, valamint lektorként.
Több állami egyetemen szereztem diplomát.  Felsorolni mindezeket ma már teljesen feleslegesnek tartom, csupán önmagam számára jelentettek mérföldköveket, amelyek szegélyezték, vagy inkább jelölték az utamat. Sokkal inkább tartalmilag, mint titulusok  formájában. Felnőttképzési tapasztalataim is legalább annyira szerteágazóak, mint azok a tudományterületek, amelyekben elmerültem egy ideig.
Soha nem hagytam magam belefáradni vagy beleunni valamibe, mindig váltottam, amikor az adott munka vagy szféra már jelentett semmi újat, vagy kihívást nekem.
Hiszem, hogy –elsősorban Önmagunk számára - mindig meg kell újulnunk, és követnünk azokat a belső motivációinkat, amelyek mindig előbbre és előbbre visznek Utunkon.
Az Igazi Inspiráció mindig legbelülről fakad, ám a Racionális Elme sajátos gondolkodásmódja, és az ebből fakadó félelmek gyakran gátolják az embereket abban, hogy igazi képességeiket, talentumaikat kibontakoztassák, megéljék.
A hipnózissal és annak varázslatos világával akkor találkoztam, amikor a gondolatok Teremtő erejének világát behatóbban kezdtem tanulmányozni.
Rájöttem, valójában minden probléma  „ titkos zárát”  a Tudatalatti Elménk nyitja.
Életem innen, 2010-ben radikális fordulatot vett.
Ma már csak és kizárólag hipnózissal, hipnoterápiával, és az ehhez kapcsolódó területekkel foglalkozom- személyes terápiák, kurzusok és oktatás formájában.

 

 

HAVASI KATALIN
Certified Clinical Hypnotherapist, Mester Hipnotizőr, Reinkarnációs Terapeuta,
Reiki Mester-Tanár, Kommunikációs Szakember
Alap kurzus Oktató  Magyarország, Szlovákia, Románia


Első diplomámat kommunikációs szakemberként szereztem a Kodolányi János Főiskolán 2002-ben. Munkáimat és érdeklődésemet tekintve mindig emberekkel foglalkoztam, többek között 20 évet dolgoztam nemzetközi nagyvállalatoknál, ebből 10 évet felső vezetőként, humán erőforrás területen. 2003 óta tartok készségfejlesztő-, önismereti és vezetői tréningeket mind a vállalati-, mind a civil szféra számára.  Mindig is érdekelt az emberi lélek működése, a legjobban pedig a belső motiváció, azaz, hogy kiből hogyan lehet a legjobbat kihozni önmaga számára. Innen már csak egy lépés volt, hogy érdeklődésem a lelki egészség felé fordult. Éveken át képeztem magam különböző iskolákban a holisztikus gyógyítás terén, így ismerkedtem meg több, a tudatalatti működésével foglalkozó technikával, köztük a hipnózissal.
 
Professzionális segítői munkámat 2009-ben kezdtem Reiki tanárként. Ezzel szinte egy időben okleveles reinkarnációs terapeuta lettem, később a Magyar Hipnózis Akadémián diplomát szereztem hipnoterápiából. Terapeuta munkám mellett, illetve a felsorolt fejlesztő tréningeken túl rendszeresen tartok előadásokat a hipnózisról és a tudatalatti működéséről; lelki egészségről és pszichoszomatikáról, illetve a holisztikus szemléletről.

 


FORGÓ ZOLTÁN
Certified Clinical Hypnotherapist, Mester és Show Hipnotizőr, Speciális Tréner
Alap kurzus Oktató  Magyarország, Románia

Magyarországon születtem, itt is élek, egy gyermek édesapja vagyok. 20 éve foglalkozom az emberi test-lélek kapcsolatával, annak gyógyításával  és a világegyetemben betöltött szerepünk megértésével.
Tanulmányaim elvégzése után egy  ideig a magyar egészségügyben dolgoztam,majd napjainkig avállalkozói szférában helyezkedtem el. Folyamatos  tanulás után, egyre erősebb lett bennem  a spirituális fejlődés utáni vágy,így  elkezdtem képezni magam különféle speciális tanfolyamokon és iskolákban.

A különböző gyógyító technikákkal, mint a  a prana nadi,reiki és  a tarot, szereztem  magas szintű okleveleket,majd a szellemgyógyászat, parapszichológia,a pszichoszomatika irányába fordultam. Az emberekkel való törődés és  folyamatos segítés hatására tovább bővítettem ismereteimet és ,reinkarnációs terapeuta, lélekgyógyász és metafizikai tréner képzettséget szereztem. Ezután a Kun Attila tanfolyamjai elvégzése az ott elsajátított egyedi tudás és a hipnózis különböző mélységeinek megértése, mérföldkövet jelentett számomra. Felfedeztem az elme teremtő erejét a pozitív gondolatok,a hozzáállás az itt és most jelentőségét. Egy magasabb szintű megismerését a léleknek és a mindennapi életünkre gyakorolt kivetüléseit az emberi kapcsolatokra gyakorolt hatásaival együtt.
Az emberi lélek, számtalan olyan titkot, sérülést, sérelmet, traumát rejt előttünk, amit a hipnózissal felszínre hozni és azt a legmegfelelőbben befogadtatni, mint terapeutának, egy igazi feladat számomra.

Célom  a terápiák és a hipnózis  adta lehetőségekkel, embertársaim életminőségének javítása, a jelen  fizikai világ megfelelő elfogadtatása, annak megismertetése, az alapvető emberi értékek tisztelete, a test- lélek egyensúlyának megteremtése.


ALBERT KINGA
Certified Hypnotherapist, Reiki Mester, Pedagógia, (BH) – Basic Hypnosis / Self Hypnosis oktató Magyarország

Certified Member of ACHE, IMDHA
Parts Therapy Facilitator, IHHA
Certified Hypnotherapist, HTIA
Hypnoterapist, HTIA
Master Hypnotist, HTIA
Hypnotist, HTIA     
Belső Gyermek,  Szomatodráma alapképzés- Magyar Szomato-Pszichoterápiás Egyesület
Basic Hypnosis, HTIA
Pedagógia, Pannon Egyetem
Agykontroll és Agykontroll Ultra
Reiki I.-II. és Reiki Mester

Hivatalosan 2011 óta foglalkozom hozzáállás reformálással, új szemléletmód kialakításával kamaszkortól felső határ nélkül. Hiszem és vallom, hogy a haladás elsődleges alappillére a fejlődés szándékából fogantatott gondolati csíra, amely a változás útjának alapkövét elhelyezi döntés formájában.  Utam alapköveit kamaszkorom végétől az Agykontroll és a Reiki jelzik, majd a belső nagytakarítás elméleti mélységeit egyetemi tanulmányaim során kezdtem igazán élvezni és átértékelni a gyakorlati hasznát. Útkeresésem részei a hét év pszichológia, fele ennyi neveléstudomány, társadalomtudomány, alkalmazott nyelvészet és hatékony, erőszakmentes kommunikáció; végül Pedagógia szakos bölcsészként végeztem nevelési asszisztens specializációval kiegészítve a diplomámat.  Időben ezt megelőzően az első szakmámban, vendéglátásban javarészt fizikai munkát végeztem, majd a tanulással párhuzamosan dolgoztam két nemzetközi nagyvállalatnál szellemi állományban, és a közszférával együttműködésben oktatásügy területén. Mesélni való bőven akad tarsolyomban a "Hogyan zsigereljük ki önmagunkat szerteágazóan?" témakörből, mielőtt megismertem volna a hatékony (ön)hipnózis és a hipnoterápiás technikákat. Saját gyógyulási céllal indultam el a test-lélek nyelvének megértése felé, majd tovább kerestem az én igazi utamat. Ma már elmondhatom, szerelemmunka az enyém, így a folyamatos fejlődés igénye sem maradhat el. Ennek visszaigazolása a szakmában való oktatási pozícióm is, hogy naprakész információval rendelkezzem mind a hallgatóim, mind pedig a klienseim irányába. Számomra a hipnózis olyan ablak a világra, amelyen kitekintve az összes eddig megszerzett tudásom egy teljes, egységes, átlátható struktúrává formálódott bennem. Egy pillanat alatt értettem meg az életem eddigi jelentősebb pozitív és negatív állomásait, eseményeit, hozott és sokáig éltetett mintáit, mechanizmusait. A páratlan és végtelenül hatékony módszert azóta is töretlenül alkalmazom a saját mindennapi életemben; legyen szó nehéz feladatról, teremtésről, öngyógyításról, mások támogatásáról vagy önfejlesztésről, nem is beszélve a klienseim haladásáról, sikereiről. Ez egy kifogyhatatlan, végtelenül kreatív, egyedülálló szerszámosláda, amely felnyitáskor pontosan a szükséges és adott helyzethez igazodva a leghatékonyabb eszközt nyújtja a kezünk ügyébe.
Jelenleg az oktatáson kívül az eleve gyógyhatású vidéken, Tihanyban foglalkozom egyéni terápiával.


BERTALAN LÁSZLÓ
Certified Hypnoterapist, Mester Hipnotizőr, Okleveles Show Hipnotizőr, Certified Parts Therapy Facilitator, Üzleti- és Személyiségfejlesztő Mentor, Hipnózis Bázis Kurzus oktató

Feleségemmel és családommal Egerben élek, mester hipnotizőrként itt is praktizálok. Eredeti végzettségemet tekintve kutató biológusként szereztem diplomát Debrecenben, az akkori Kossuth Lajos Tudományegyetemen. Mindig is elkötelezett voltam az ember testi-, lelki- és szellemi egészsége iránt. Közel 25 éve foglalkozom az alternatív medicina különböző ágaival: biológusként többek között fitoterápiával, a Silva-féle Agykontroll használójaként és hazai népszerűsítőjeként az emberi elme tanulmányozásával, mester hipnotizőrként a tudatalatti birodalmával. 2014-óta vezetem Magyarország legnagyobb Online Agykontroll Klubját több mint 8000 fővel, valamint ugyanebben az évben indult útjára Alfa TV néven az a Youtube csatornám, ahol a módosult tudatállapotokkal, hipnózissal, meditációval kapcsolatban teszek közzé ismeretterjesztő filmeket és webinárokat. 2006. óta dolgozok üzleti- és személyiségfejlesztési mentorként, segítve az embereket abban, hogy az önkorlátozó hiedelmeiket üzleti és személyes sikerré tudják átalakítani. Önhipnózissal, reinkarnációs hipnózissal 2002. óta foglalkozom, majd tanulmányaimat 2016-ban emeltem magasabb szintre az International Hypnosis and Hypnotherapy Academy kurzusain. Az alábbi hazai ill. nemzetközileg elismert hipnózis szervezeteknek vagyok a tagja: IHE, IMDHA, ACHE.

 

 

 

Vendégoktatóink


C. ROY HUNTER Hypnotherapy Instructor, Author/Trainer, Professional Speaker
Roy Hunter is the published author of several books that are highly praised by professionals; and he is an experienced trainer with a strong background in sales. In addition to teaching professional hypnosis and advanced techniques to professionals around the world, he teaches self-hypnosis to groups and clients for personal or professional motivation. Roy’s presentations include numerous workshops both in the USA and abroad, for groups and business as well as for international hypnosis conventions. Besides selling self-help since 1983, his sales experience includes insurance as well as various in-store products. His hypnosis text, The Art of Hypnosis (3rd Edition, Crown House Publishing, 2010), is required reading at many schools of hypnosis around the world. The professional hypnosis training course he wrote and developed is currently taught by other instructors. Roy was inducted into the International Hypnosis Hall of Fame in April of 2000 for his written contributions to the field of hypnotherapy.

His parts therapy text, Hypnosis for Inner Conflict Resolution: Introducing Parts Therapy (Crown House Publishing, 2005), has received raving reviews. His latest text, co-authored by Bruce Eimer, PhD, is already considered a classic. It is entitled The Art of Hypnotic Regression Therapy: A Clinical Guide (Crown House Publishing, 2012).

Roy was awarded an honorary doctorate in clinical hypnotherapy (for lifetime achievement) from St. John’s University in 2004 (accredited by a theological accreditating agency, but it was not regionally accredited). Then, in 2009, he was awarded another Ph.D. from Alpha University and California University for life experience, accredition shown at: www.cufce.org/recommendationforcampusadmissions.htm. For more info on either institution, the reader is advised to do his/her own research.
Website: http://www.royhunter.com/

 


Col H LARRY ELMAN, USAF Ret'd, CH, CI, CMT, Certified Consulting Hypnotist, Son of Dave Elman
Larry boasts of graduating from his father, DAVE ELMAN's COURSE IN MEDICAL HYPNOSIS three times, and of a brief career as a stage hypnotist while in high school and college.  He then went on to an engineering career (MIT, the Air Force and the Defense Industry)  eventually retiring as Colonel, USAF.  For many years, Larry has answered inquiries about his father's life, careers and the Dave Elman course in Medical Hypnosis.  He is now a lecturer and writer on several subjects and has been a presenter for the National Guild of Hypnotists Annual Convention each year since 2009, teaching Dave Elman's methods.  He has also spoken at the IHF, ACHE, IMDHA/IAC and the Virginia Annual Conference, plus in England, Switzerland, Singapore and 3 cities in Australia.

CHERYL J. ELMAN, CH, CMT, Certified Consulting Hypnotist, Certified Master Trainer, President of DEHI
Cheryl J. Elman is the president and marketing force behind DEHI with the mission of having Larry share his first hand experience of Dave Elman as a father, a man and his careers in Hypnosis training, radio and Vaudeville.
Cheryl has spent over 30 years teaching in Art, HS Special Ed, and business.  She taught High School Special Ed, plus tutored and supervised tutoring programs in the schools for Sylvan Ace It! Tutoring Programs.     She worked as a Vice President, Trainer and Manager of two companies in NYC for 14 years.   Whether she is being client centered in her therapy, or student centered in her training, she brings humor, energy and creativity to the situation.
Website: http://www.daveelmanhypnosisinstitute.com

 


Dr. John Butler Ph.D, (Lond), MBSH, CHT, MA, BA (Hons.), DHP, Dip, A.T.,
Department of Anatomy & Human Sciences/Division of Reproduction and Endocrinology King's College London School of Medicine at Guy's, King's College and St Thomas' Hospitals, New Hunt's House King's College London.
Megalapítója a Hypnotherapy Training Institute of Britain (HTIB), és a hipno-operálás-nak, és klinikai hipnózis-alkalmazások tanítója mûtõ, és altató orvosoknak, ami egy akkreditált tanfolyama a Royal College of Anesthetists-nek. Elõadásokat tart teljesítményfokozás, és személyiség fejlõdésbõl, világpiaci cégeknek, mint a Goldman Sachs, Credit Suisse, BUPA and Ernst & Young. Dr. Butler 15 éve tanít kollégiumokban, lektúrázik orvosi, és pszichológia körökben, orvosi idegkutatási területen, és számos egyetemi fakultánsokon. Több mint 20 éve fõrendezõje volt az elsõ konferenciának a hipnoterápia iskolák, és bizottságok legrangosabb delegációjával, elindította a magasabb színvonalú oktatás követelményeit, és a hipnoterápia ön-szabályozását. Munkáját 2004-ben hivatalos elismeréssel tüntette ki, a National "Confederation of Hypnotherapists/Nemzetközi Hipnoterapeuta Konfederáció"
Munkáját, elõször 10 évvel ezelõtt filmre vették, és 2006-ban két orvosi mûtéthez asszisztált hipnózist mint érzéstelenítést, amit a BBC TV, élõ adásban sugárzott. Azóta megjentek vezércikkek róla a Time Magazine-ban, és a Science Magazine-ban.

 


GIL BOYNE (October 28, 1924 - May 5, 2010) Founder of American Council of Hypnotist Examnier
Több mint fél évszázados hipnoterápiai munkájával kiérdemelte, az Évszázad Hipnotizõre kinevezést.  International Hypnosis Hall of Fame. Az elmúlt 100 évre ezt egy ember kapta meg eddig, és az Gil Boyne.

Megszámlálhatatlan originális/eredeti technikákkal járult hozzá kortársai munkájához a hipnoterápia területén. Felvilágosodást hozott a "tanácsadó" terápiával foglalkozók körében az emberi pszichében rejlõ "belsõ bölcsességrõl". 60 éves hipnoterapeuta tapasztalataival, gyakorlásával, és tanításával kialakította a "Transforming Therapy™" (Transzformáló Terápia), pragmatikus módszertanát, ami gyors eredmények elérésére koncentrál, ahelyett, hogy teoretikus elméleteket próbálna bizonygatni. Elkötelezettsége a kliens iránt, annak belsõ problémáinak megoldására. Boyne-ian Transforming Therapy™ lehetõséget ad a kliensnek, hogy felfedezze a belsõ spirituális lényét, és megtanítja õket, hogyan használják a kreatív intelligenciájukat a problémáik, konfliktusaik megoldására. A szakmabeliek véleménye szerint a legkiemelkedõbb munkája, a több ezer hipnoterapeuta világszerte, akik Gil Boyne kitartó, és fáradhatatlan munkájának köszönhetik sikeres pályafutásukat.